Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/agrabla/olejagrabla.pl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Olej z orzecha laskowego w Kosmetyce. | Olej Zimnotłoczony
 
Wytłaczany na zimno olej z orzechów laskowych,ma barwę jasnożółtą o charakterystycznym zapachu. Zawiera kwas olejowy (78%) i linolowy (14%), kwas palmitynowy, bogaty w witaminy, składniki mineralne i białko. Dobrze i głęboko wnika w skórę, wzmacniając ściany naczyń krwionośnych oraz przyspiesza regenerację komórek naskórka. Wykorzystywany do produkcji kremów pod oczy i na szyję. Wykazuje działania odżywiające i tonizujące. Przeznaczony dla skóry łojotokowej i z popękanymi naczynkami krwionośnymi, bladej, ziemistej, zmęczonej i wrażliwej.